KAN BAĞIŞI

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  organize ettiği bu kampanyaya sağlık durumu elveren velilerimizin ve yakınlarının  katkısını bekliyoruz.

"1 Ünite Kan 3 Can" dedik çalıştık.

5 Nisan Cuma günü Kızılay işbirliği ile 7. kan bağışı ve kök hüzre bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik. Öğretmenlerimiz, velilerimiz, mezunlarımız, Bostancı esnafı, komşu okullarımız bzilere destek oldu 87 ünite kantoplandı. Kan vererek, kan veremese bile gelip bizlerle olarak kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederiz. Sosyal yardımlaşma, dayanşma Kızılay kulübü öğrencilerine ve öğretmenleri Yasemin Sezgin Alagöz´e teşekkür ederiz.

"Zamanınızı  İyilik İçin Kullanın, Kan Bağışlayın Hayat Kurtarın"

"Kanla Başla Can Bağışla"

5 Nisan´da okulumuza kan bağışı için bekliyoruz.

"1 Ünite kan 3 Can" diyerek cana can katmak için yola çıktık, 27 Nisan 2018 Cuma günü Kızılay ekibi ile  geleneksel kan bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik. 82 Kan bağışçımıza, gelmek isteyip de katılamayan, kan veremese de yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Geleceğin kan bağışçıları öğrencilerimizin heyecanı kan bağışları kadar mutlu eden diğer bir unsur oldu.

"KAN, ACİL DEĞİL , SÜREKLİ İHTİYAÇTIR"

27 Nisan Cuma  09.00-18.00 saatleri arasında kan bağışı için bütün velilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Projemize destek veren velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.